Navigate / search

Bijzondere incentives

Winter-incentives in Zwitserland, actieve relatiedagen in de Ardennen, zeil-incentives aan de Côte d’Azur … Samen met (internationale) partners ben ik in staat om een bijzonder evenement op maat te organiseren in de prachtige ‘setting’ van bijvoorbeeld Bern, Luzern of aan de Côte d’Azur!


Best of Switzerland!

Studiereis Bern Collage-klein

De Vergadertafel op locatie organiseert ook meerdaagse meetings van het MT in Zwitserland. Net veel inspiratie opgedaan in Bern; wat een heerlijke bourgondische stad, hele fijne hotels, mooie bijzondere vergaderruimtes (kleinschalig en persoonlijk) en zoveel prachtige natuur waar veel leuks te ondernemen valt!

De Vergadertafel maakt graag een mooi programma op maat!


Incentives Côte d’Azur

Incentives aan de Côte d’Azur; Eén of meerdere dagen vergaderen, zeilen, mooie plannen maken en dichter bij elkaar komen aan de Côte d’Azur. Wat is de link van De Vergadertafel van Muiden met de Côte d’Azur? Ik kom er graag en vaak, weet er goed mijn weg en hou van deze streek. Ik ken Muiden op mijn duimpje en maak daar graag mooie programma’s op maat voor mijn zakelijke relatie’s. Datzelfde geldt voor de Côte d’Azur waar ik net als in Muiden fantastische partners heb om bijzondere programma’s op maat te maken…een heel logische ontwikkeling dus!