Navigate / search

De inspirerende locaties

Of je nou met z’n tweeën iets wilt voor bespreken, een training wilt doen met 12 personen of een presentatie wilt geven aan 40 personen…De Vergadertafel van Muiden werkt altijd met bijzondere en stijlvolle ruimten. Door de diversiteit van de locaties is er voor iedere gelegenheid een passende ruimte, stuk voor stuk bijzonder en inspirerend. Waar je ook zit met je team; de service en begeleiding gedurende de dag worden gedaan door De Vergadertafel van Muiden.  Lunches en happen en dranken worden georganiseerd door De Vergadertafel en zijn van prachtige kwaliteit.

 


Het Gemaal van Muiden, vergaderen in een historisch pand; sfeervol en vrij.

 

Deze prachtige vergaderlocatie biedt plaats aan maximaal 24 personen en ligt op een unieke plek aan de Naardertrekvaart in de Noordpolder met uitzicht op het Muiderslot op 5 loopminuten van het centrum van Muiden en het Markermeer met haar vergezichten.

Het Gemaal is gebouwd in 1892 en is onderdeel als cultureel erfgoed van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

In 2009 is het Gemaal en de schuur door de huidige eigenaars volledig gerestaureerd en verbouwd tot een bijzondere multifunctionele vergaderlocatie waar exclusief en in alle vrijheid vergaderd kan worden met een terras en boomgaard, waarbij het originele historische karakter bewaard is gebleven.

Er bevindt zich een mooie open keuken in Het Gemaal waardoor deze ruimte ook uitermate geschikt is voor meetings met diners o.b.v. een privé kok. De Vergadertafel werkt samen met fantastische koks, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Het Gemaal heeft meerdere subruimtes en ook is er alle ruimte voor het doen van management spellen of bijvoorbeeld een boksclininc.

Vanuit het gemaal kan er prachtig gewandeld worden over de Dijk langs het Markermeer, trek voor een ‘rondje’ 45 a 60 minuten uit en neem zeker kaplaarzen mee.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Fort C

De nieuwste locatie van De Vergadertafel van Muiden…Fort C! Zo leuk dat de vertrouwde vergadertafel er zo mooi staat…intiem en bijzonder vergaderen met parkeerplaatsen voor de deur!

Fort C is een Nederlands fort in vesting Muiden. Het maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Muizenfort is een canonnière op de ravelijn bij de Naarderpoort, en is gebouwd tussen 1874 en 1877. Het moest de doorgangen via de Zeedijk en de Naardertrekvaart beveiligen.

Nu kunt u er heerlijk vergaderen met de vertrouwde service en optimale verzorging van de gastvrouwen van De Vergadertafel van Muiden. Hier vergadert u met maximaal 8 personen.

De haven en de restaurants bevinden zich ‘om de hoek’!

 

 

 

 

 

De Sluiskamer van Muiden

De Sluiskamer van Muiden biedt plaats aan 12 tot 40 personen. Bijzonder stijlvol en aan de sluis van Muiden gelegen bij Restaurant De Doelen.In 2018 heeft Michelin de Bib Gourmand toegekend aan dit restaurant, het is dan ook een feestje hier te lunchen of dineren!

Met mooi weer kan er op het terras aan het water een kop koffie worden gedronken. De indeling is volkomen flexibel en er kan met of zonder tafel worden getraind of vergaderd. Ideaal voor trainers of begeleiders van een MT die er prijs op stellen om de ruimte ‘open’ te houden! De service en begeleiding van de dag valt onder de professionele zorg van De Vergadertafel van Muiden en ook hier zal ’s ochtend de befaamde Vergadertafel-rozemarijncake klaar staan! De lunches komen van Restaurant De Doelen, en zijn van prachtige kwaliteit en altijd dagvers en bijzonder. De Sluiskamer bevindt zich aan de sluis in het centrum van Muiden.


De Aak van Muiden

Ze zeilt als een jacht, hoog aan de wind of plat voor het laken. Altijd in Koninklijke rust. Heerlijk voor een ontspannen dagtocht over het Markermeer.  Deze aak is een van de snelste Lemsteraken op het IJsselmeer. Het interieur is stijlvol en licht en biedt zitplaatsen aan ruim 16 personen. Ideaal om daar te beginnen met vergaderen met de prettige service van De Vergadertafel van Muiden. Of buiten op het dek in de royale kuip, in de haven van Muiden met uitzicht op het Muiderslot! Je zit heerlijk comfortabel aan de grote tafel. Er wordt een mooie lunch aan boord gebracht en daarna de trossen los…Zelf aan het roer staan mag uiteraard. Ervaar zelf dit schip van Koninklijke klasse en geniet van bijzonder vergaderen! Parkeren bij het schip! Klik hier voor meer informatie over het schip.