Navigieren / suchen

(Nederlands) Vergaderen op de meest inspirerende manier…

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

 

Lekker gezond en licht het nieuwe jaar in.

Teammeetings kunnen bij mij (Het Gemaal, Fort C en De Sluiskamer) bijzonder goed vormgegeven worden in sessies met gebruik van meerdere subruimten, gecombineerd met teamactiviteiten buiten (zeilen, fietsen, roeien of een kanotocht met teamopdrachten) of binnen (boksclinics).
Tussendoortjes zijn o.a. licht en gezond en (even een pas op de plaats?) er kan voor een caloriearm en vitaminerijk vergaderarrangement gekozen worden. Een maandje geen alcohol? Borrelen is er niet minder gezellig om met een fijne keuze aan lekkere alcoholvrije drankjes en natuurlijk goede borrelhappen!
Bewegen en even lekker naar buiten. De wandeling met vergezichten over het Markermeer, is ongeëvenaard. Het rondje Muiderslot of langs het water en door de polder is bij mijn vaste gasten al vaak een ingelast programmapunt; het doet een mens goed!

Alvast eten zodat je thuis niets meer hoeft en eventuele files mijdt? Tot 18.45 uur serveer ik voor de blijvers een verse ravioli en salade en kan je met een voldaan gevoel de auto weer in.

Het leven was nog nooit zo licht 😉

In Het Gemaal van Muiden kan ik teams tot ongeveer 24 personen ontvangen. Er zijn meerdere subruimten en parkeren doe je gewoon voor de deur…

Graag wens ik je een heel fijn, gelukkig en gezond 2019! Ik hoop dat je terugkijkt op een fijne Kerstperiode en een goed jaar.
Zelf ben ik enorm dankbaar dat ik een geweldig jaar heb mogen afsluiten met heerlijke ontmoetingen bij mij in Het Gemaal en de andere locaties. Want wat raak ik toch vaak geinspireerd van de leuke gesprekken en bijzondere mensen die ik ontvang. Het gaat vaak over eten, drinken, reizen, ondernemen, het is altijd inspirerend!
Na een weekje even rustig aan (er wordt nu weinig vergaderd 😉 zit ik weer boordevol ideeën voor het komende jaar. Goed eten en drinken blijft heel belangrijk en daar besteed ik ook in 2019 heel veel aandacht aan. Ik ga bezig met een nieuwe huisstijl en website en heb plannen een magazine te maken. Met en voor mijn klanten. Ik werk veelal alleen (heb wel een paar fantastische gastvrouwen/heren die mij komen helpen indien nodig) dus we gaan kijken hoe snel ik e.e.a. heb staan. Ik heb geen haast!
Het Gemaal is ‚hot‘ en wordt veel geboekt.Mijn fijn trouw netwerk breidt zich nog steeds  gestaag uit (na nu al 18 jaar in het vak) Ik overweeg ’straks‘ op mijn nieuwe site met quotes te gaan werken; dus als je iets aardigs kwijt wilt, neem ik het graag mee 😉 En als je iets kwijt wilt waarmee ik mijn dienstverlening verbeter dan natuurlijk ook, heel graag zelfs! Ik wil namelijk gewoon een excellente en onvergetelijke dienstverlening bieden, voor minder ga ik niet!Mooie voornemens?
Graag organiseer ik jullie meeting of evenement in Muiden en zorg ik voor een prachtige ervaring.Graag tot ziens,
Irene Dhert

Share
Tweet
Share
Forward
Copyright © 2019 De Vergadertafel van Muiden, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden rond vergaderen en (directie)-evenementen van De Vergadertafel van Muiden.Our mailing address is:

De Vergadertafel van Muiden

Noordpolderkade 1

MuidenNH 1398 PD

Netherlands

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list