Navigieren / suchen

Corporate (directie-)events

 Directie evenementen op maat en in stijl!

Ik woon al sinds 1991 in Muiden en ken alle leuke ondernemers en locaties. Mijn partners voor evenementen op locatie selecteer ik op basis van serviceniveau, kwaliteit en bijzonderheid. 1 en 1 is dan 3….Ik heb een groot netwerk aan bijzondere booteigenaren, eigenaren van bijzondere locaties, nautische bureaus, koks en cateraars (uit het hele land) en ik werk alleen met top-gastvrouwen of bijzonder hartelijke studentes en scholieren(m/v) die met veel plezier werken tijdens jullie evenement.

 

De Vergadertafel van Muiden-Corporate Events-klein

Een sfeerbeeld van twee bijzondere evenementen,  georganiseerd door De Vergadertafel van Muiden.

 

1: Afscheid van de CEO van een groot bedrijf. De top 40 met partners (totaal 79 personen) kwamen voor ontvangst naar Muiden bij een mooie waterlocatie. Daarna is er een race gezeild op oceanracers  en vervolgens heb ik een heel bijzondere BBQ specialist naar Pampus laten komen die er samen met het bijzonder hartelijke hospitality team van De Vergadertafel van Muiden er voor onze gasten een onvergetelijke middag en avond van hebben gemaakt.

2: Afscheid van een directielid van een ander groot bedrijf. 22 personen kwamen voor ontvangst naar De Vergadertafel van Muiden waar een bijzonder zoetigheidje met een heerlijk glas rosé Champagne klaarstond. Daarna zijn zij gaan sloepvaren over De Vecht, onder het genot van een lekker glas wijn en heerlijke borrelhappen die werden verzorgd door een gastvrije hostess van De Vergadertafel van Muiden. Aansluitend werden zij ontvangen op een bijzondere buitenlocatie ; een paardenfokkerij met uitzicht op het Muiderslot. Ook daar  heb ik lange tafels gedekt en werd een bijzonder zomers-buitendiner bereid. Foto;s van beide evenementen zijn verwerkt in de bijgaande collage.

 

Met veel plezier bedenk ik een origineel en kwalitatief evenement op maat! Bel gerust om even te sparren!