Navigieren / suchen

De inspirerende locaties

Of je nou met z’n tweeën iets wilt voor bespreken, een training wilt doen met 12 personen of een presentatie wilt geven aan 40 personen…De Vergadertafel van Muiden werkt altijd met bijzondere en stijlvolle ruimten. Om voor iedere gelegenheid een mooie ruimte te bieden werkt de Vergadertafel naast de eigen ruimte (maximaal 16p) een ruimte aan de sluis van Muiden (Max. 40 p) met privé huizen, serres en woonkeukens die bijzonder en inspirerend zijn. Waar je ook zit met je team; de service en begeleiding gedurende de dag worden gedaan door De Vergadertafel van Muiden.  Lunches en happen en dranken worden georganiseerd door De Vergadertafel en zijn van prachtige kwaliteit.

 


De Vergadertafel van Muiden

Vergaderen of trainen voor 2 tot 16 personen te midden van regelmatig wisselende kunst. De ruimte heeft een op de eerste verdieping een subruimte waar gebruik van gemaakt kan worden tijdens een training of workshop.

De ruimte grenst aan een binnentuin, waar even lekker een kop koffie gedronken kan worden of zelfs geluncht. Dit laatste kan bij mooi weer ook op een sloep, varend over de Vecht. Van maart tot en met september wordt ook vaak de borrel met lekkere happen in de binnentuin geserveerd.

collage vergadertafel

De Sluiskamer van Muiden

De Sluiskamer van Muiden biedt plaats aan 12 tot 40 personen. Bijzonder stijlvol en aan de sluis van Muiden gelegen bij Restaurant De Doelen. Met mooi weer kan er op het terras aan het water een kop koffie worden gedronken. De indeling is volkomen flexibel en er kan met of zonder tafel worden getraind of vergaderd. Ideaal voor trainers of begeleiders van een MT die er prijs op stellen om de ruimte ‚open‘ te houden! De service en begeleiding van de dag valt onder de professionele zorg van De Vergadertafel van Muiden en ook hier zal ’s ochtend de befaamde Vergadertafel-rozemarijncake klaar staan! De lunches komen van Restaurant De Doelen, en zijn van prachtige kwaliteit en altijd dagvers en bijzonder. De Sluiskamer bevindt zich aan de zelfde straat als De Vergadertafel van Muiden op 1 minuut loopafstand en schuin tegenover De Vergadertafel.

collage Sluiskamer

Het Gemaal van Muiden

Deze locatie biedt plaats aan maximaal 18 personen en ligt op een unieke plek aan de Naardertrekvaart in de Noordpolder met uitzicht op het Muiderslot op 5 loopminuten van het centrum van Muiden. De service en begeleiding van de dag valt ook hier onder de professionele zorg van De Vergadertafel van Muiden.

Het Gemaal is gebouwd in 1892 als vervanging van de oude windmolen, die de Noordpolder tot dan had bemalen en droog gehouden. In zijn rijke historie is het Gemaal diverse malen omgebouwd; van stoomgemaal, via dieselgemaal naar elektrische aandrijving. Uiteindelijk is het na ruim 100 jaar in 2004 buiten gebruik gesteld en vervangen door een geautomatiseerd gemaal verderop. In 2009 is het Gemaal en de schuur door de huidige eigenaars volledig gerestaureerd en verbouwd tot een bijzondere multifunctionele vergaderlocatie waar exclusief en in alle vrijheid vergaderd kan worden met een terras en boomgaard, waarbij het originele historische karakter bewaard is gebleven. Er bevindt zich een mooie open keuken in Het Gemaal waardoor deze ruimte ook uitermate geschikt is voor meetings met diners o.b.v. een privé kok. De Vergadertafel werkt samen met fantastische koks, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Vanuit het gemaal kan er prachtig gewandeld worden over de Dijk langs het Markermeer, trek voor een ‘rondje’ 45 minuten uit en neem zeker kaplaarzen mee. Sinds 2013 is ‘Het Gemaal van Muiden’ een rijksmonument en de historie van het gemaal – met zijn belangrijk rol tijdens WOII- is zeker het vermelden waard.

collage GvM

Het Huis aan Zee in Muiderberg

De villa Flevorama werd omstreeks 1885 gebouwd. Het pand werd vormgegeven in een eclectische bouwstijl. De villa ligt hoog op de helling langs de vroegere Zuiderzeekust, die door de afslag een klifachtig karakter heeft gekregen.

Na de Tweede Wereldoorlog is de villa in het bezit van meerdere eigenaars geweest, waaronder de uitgever Johan Polak die het pand in 1962 kocht en er bijna 26 jaar heeft gewoond. In die tijd logeerde de schrijver Gerard Reve regelmatig in Flevorama. De schilder Carel Willink heeft Flevorama vastgelegd op één van zijn werken.
Het pand van rode baksteen is gedecoreerd met diverse gepleisterde delen. Opvallend zijn de bewerkte schuingeplaatste stijlen waarop de dakgoten rusten. Aan de zeezijde is het pand zowel aan de noordoostzijde als aan de noordwestzijde voorzien van een serre.

De Vergadertafel van Muiden biedt de mogelijkheid exclusief en inspirerend te vergaderen voor teams tot 14 personen en op de begane grond en gebruik te maken van de prachtige serre, keuken, woonkamer en tuin. Het huis wordt aan drie zijden omringd door het Markermeer en biedt een spectaculair uitzicht.

collage HaZ

De Aak van Muiden

Ze zeilt als een jacht, hoog aan de wind of plat voor het laken. Altijd in Koninklijke rust. Heerlijk voor een ontspannen dagtocht over het Markermeer.  Deze aak is een van de snelste Lemsteraken op het IJsselmeer. Het interieur is stijlvol en licht en biedt zitplaatsen aan ruim 16 personen. Ideaal om daar te beginnen met vergaderen met de prettige service van De Vergadertafel van Muiden. Of buiten op het dek in de royale kuip, in de haven van Muiden met uitzicht op het Muiderslot! Je zit heerlijk comfortabel aan de grote tafel. Er wordt een mooie lunch aan boord gebracht en daarna de trossen los…Zelf aan het roer staan mag uiteraard. Ervaar zelf dit schip van Koninklijke klasse en geniet van bijzonder vergaderen! Parkeren bij het schip! Klik hier voor meer informatie over het schip.

Collage vergaderen en zeilen De Grote Jager