Navigate / search

Eindejaarsmeetings en Kerst bij Het Gemaal van Muiden

Het jaar sfeervol afsluiten;

Het Gemaal van Muiden is er dè plek voor!

 

 

 

 

 

 

 

Kerstsfeer bij Het Gemaal van Muiden

Vanaf maandag 19 november heb ik Het Gemaal van Muiden weer heerlijk omgedoopt in Kerstsfeer. Grote kransen voor de kleine ruitjes, een enorme Kerstboom, smaakvolle winterbloemen en takken, verfijnd en sfeervol. Je voelt je er thuis….

Teammeetings en winterwandelingen.

Dit is de tijd van het jaar om terug te blikken op 2018 en vooruit te kijken naar 2019. Wat gaan we anders doen en vasthouden, wat wordt de strategie het komend jaar? Soms confronterend, vaak uitdagend en gezien de tijd van het jaar vooral ook persoonlijk. Een inspirerende omgeving draagt bij tot het welbevinden van alle teamleden. Het nodigt uit tot vertrouwelijkheid, wat extra aandacht juist ook voor elkaar!

Kerstmeetings rond ontbijt, brunch, lunch of diner.

  • Kerstontbijt:

Boerenyoghurt met huisgemaakte kerstcruesli met kaneel, dadels, walnoten en honing, een Kerstbrood met gezouten roomboter en  verse sappen

  • Kerstbrunch

Brunchen en brainstormen met o.a. bagels belegd met asperge, roerei, sockeye zalm en bieslook. Hangop met abrikozen, amandel, lavendel en honing en een salade van sinaasappel, avocado en grapefruit.

  • Kerstlunch

Pompoensoep met sinaasappel en chili. Dan een winterse groene mesclun salade met Borlottibonen en confit de Canard. Daarbij Frans witbrood met gezouten Bretonse boter en als nagerecht Tony;s Chocolonely chocoladetaart die je gezellig samen kan uitlepelen.

  • Kerstdiner

Mijn koks zijn gepassioneerd en hebben elk zo hun eigen stijl;

  • Neeltje kookt graag Jamie Olivers; easy, gezond informeel en vers. Daarnaast verzorgt zij deze Kerstperiode een ‘stamppotje-met-wild’- diner
  • Tijs kookt graag Ottolenghi stijl, met midden-oosten twist en bijzonder kleurrijk, vers en aantrekkelijk.
  • Ellen heeft een gite in de Dordogne waar zij in de zomer tables d’hotes oganiseert. In de Kerstperiode van 2018 doet zij dat exclusief in Het Gemaal!

Wil je zeker zijn van een datum in de Kerstperiode dan reserveer ik die alvast graag voor je! Mail me even aan welke datum je denkt en ik geef je dan snel uitsluitsel over de beschikbaarheid.

Ik kijk er naar uit je met je team te verwelkomen!

Hartelijke groet,

Irene Dhert

De Vergadertafel van Muiden