Navigate / search

Winterse (kerst-)diners vanaf 18 november bij Het Gemaal van Muiden

Vegetarisch (kerst-)menu – shared dining

Vooraf:

Geroosterde aubergine met granaatappel, saffraan en dragon Pakketje van gegrilde groenten en basilicum Aardappel gevuld met creme fraiche, venkel, prei en gerookte mozzarella

Hoofdgerecht:

Veggie wellington (knolselderij met paddestoelen, amandelen en tomaat in roomboterkorstdeeg ) Linzen met mosterd, sinaasappel en rozemarijn Groene salade van boontjes, sesam en miso

Toe

Pavlova met in witte wijn gestoofde peertjes, saffraan, zoute karamel en krenten

of lekker klassiek Frans:

Start met oesters en Champagne

Voorgerecht

Soep van courgette en zeebaars en champagnesabayon

Hoofdgerecht:

Confit de canard met zuurkool, krenten, pastinaak en ratte aardappel

Tarte tatin van sjalotten en tijm.

Frisee met witlof, hazelnoten en sinaasappel

Franse kazen van Kef

Gebrande merengue met vanilleroom, banaan, zoute karamel en pecannoten