Navigate / search

(Nederlands) Wandel of fiets mee met de waterlinietocht voor SOS Kinderdorpen en finish bij Het Gemaal van Muiden op zondag 3 november a.s.

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

SOS Kinderdorpen zorgt er voor dat kinderen die er helemaal alleen voor staan, kunnen opgroeien in een liefdevolle familie in hun eigen land. Om dit mogelijk te maken, kan SOS Kinderdorpen bouwen op sterke vrouwen in Nederland. Samen met tal van enthousiaste vrouwen organiseert Vrouwen Bouwen fondsenwervende activiteiten en bijeenkomsten voor specifieke projecten. De eerste jaren heeft Vrouwen Bouwen 1 miljoen euro ingezameld voor een nieuw SOS kinderdorp Kumasi in Ghana dat in 2010 is geopend. En in 2013 heeft Vrouwen Bouwen 900.000 euro bijgedragen aan de bouw van het SOS kinderdorp Yamoussoukro in Ivoorkust.

het doel is om in deze kinderdorpen de continuïteit en kwalitatieve zorg te waarborgen zodat generaties kinderen een liefdevol thuis krijgen. Daarom organiseren wij overal met groot enthousiasme fondsenwervende activiteiten. Laat je met onderstaande fotoverslagen inspireren om met je netwerk in actie te komen, want ook jij kunt meedoen!

Wil je meer weten over Vrouwen Bouwen?  Ga dan naar de website vrouwenbouwen.nl 

Mede namens de Founders Vrouwen Bouwen: Janneke Brinkman, Annemarie van Gaal, Tineke de Groot, Liesbeth Hessels, Maya Meijer, Rene Ruding, Melanie Ruys en Karin Doeksen nodig ik je van harte uit je in te schrijven voor de

WATERLINIE WALK-RUN-BIKE voor SOS Kinderdorpen op zondag 3 november a.s.. 10km andelen, hardlopen of fietsen langs de prachtige waterlinie bij Muiden. 

Ontvangst om 13.00 uur bij Restaurant De Doelen in Muiden. Inschrijving €35 p.p.De finish is bij het Gemaal van Muiden war een lekkere kom soep, een hapje en drankje klaarstaan. Voor inschrijving en informatie: katinkadeboer@yahoo.com met in de cc info@devergadertafelvanmuiden.nl

‘Gewoon doneren’ mag natuurlijk ook! Dat kan via https://vb.soskinderdorpen.nl/p/vrouwen-bouwen/waterlinie-Walk

Ik hoop je te verwelkomen bij Het Gemaal van Muiden op 3 november a.s.!

Hartelijke groet,

 

Irene Dhert

De Vergadertafel van Muiden